Свързани новини

07.08.2013 15:18

Изгониха Звезделина и Ваня от Мис България 2013

Видян 3157 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Близо половината от гласувалите зрители на TV7 дадоха своя наказателен вот за сексапилната Звезделина, която e поредната красавица оказала се недостойна за короната на „Мис България 2013”. Варненката, която следеше като орлица за реда, готвенето и хигиената в Замъка и не спираше да се кара с останалите момичета, си спечели 45,46% от неодобрението на публиката пред малкия екран.

Звезделина успя да раздели напълно претендентките на два лагера. Към своя отбор привлече Миглена, Емел и Пенка, които започнаха открита война с по-младите в шоуто. От толкова скандали за домакинските задължения красавиците дори спряха да си говорят, което пролича и по изпращането на Звезделина от Замъка. Тя получи прегръдки единствено от собствения си лагер, а щом й видяха гърба останалите започнаха да пеят и танцуват от радост. Все пак претендентката с най-сексапилните форми си стегна куфарите с един утешителен жест – приятелката й Пенка тайничко беше оставила в багажа й малката коронка, която ромката спечели от ментора Евгени Минчев в една от първите задачи на момичетата.

За голяма и неприятна за момичетата изненада, в елиминационния лайф във вторник вечер, трябваше да си тръгне още една красавица. С 27,39% отрицателен вот зрителите посочиха това да бъде очарователната пловдичанка Ваня. 19-годишната брюнетка беше разочарована от напускането си, но сподели, че се надява преживяването „Мис България 2013” да е само началото на поредица от положителни емоции за нея.

Преди обаче да напуснат луксозния Замък, четирите номинирани – Звезделина, Ваня, Джулия и Ингрид, бяха подложени на едно от най-трудните изпитания за тях до момента – тест за знания. Красавиците се озоваха в импровизиран куиз ала „Минута е много”, а пред тях респектиращо застана ефирният доайен Петър Вучков.

Със знания и хъс блесна единствено красивата Джулия, която демонстрира че е прочела доста книжки, въпреки че е най-младата участничка. В политическата тематика на места с правилни отговори се включи и Звезделина. Сравнително приличното й участие в теста за обща култура обаче беше развенчано след като разчете абревиатурата ВМРО като „Вътрешно министерство на регионалното...”. Ингрид и Ваня останаха почти безмълвни по време на целия тест, като гимнастичката не се включи с нито един отговор. Въпреки това тя успя да очарова зрителите и само 12,03% от тях гласуваха за нейното изгонване.

Въпреки че две момичета напуснаха „Мис България 2013”, шоуто добави нова щипка пикантен вкус със специалния гост, който влезе в Двореца по време на лайфа във вторник. „Мис Лошо момиче 2013” Червената Златка е новата черешка на тортата в имението. Провокативната дама, която определя себе си като „разкрепостена”, ще съжителства с претендентките за короната в пълна изолация, но няма да се бори за титлата, а само за още по-голяма доза публично внимание.

В епизода на „Мис България 2013” тази вечер красавиците ще преживеят истински удар по самочувствието. При тях ще гостува коафьорът Боби Сапунджиев, познат още като Урсула, който ще направи илюзиите за собствената им красота на пух и прах. Ще сравни прическите им с кашкавал, визията им - с жаба, косите - с ямурлук, метла и парцал, а някои ще заслужат дори определението „порно звезда”.

Претендентките ще направят второто си задължително групово излизане от Замъка за мисията „Ферма”.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред