Свързани новини

12.07.2013 11:44

Джей Ло: Обичам циганския живот и имам много енергия

Видян 1336 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джей Ло изненадва феновете си с нова визия от корицата на сп. W през август. Дамата е боядисала косите си в черно и носи секси рокля на лейбъла Gucci, която подчертава сексапилните ѝ извивки.


Латината винаги се е радвала на обожанието на мъжете и това доказват не само трите ѝ брака, а и последното ѝ гадже Каспър Смарт, който е значително по-млад от нея.


Лопес е една от най-уверените в себе си звезди, известна и със своите високи изисквания. Джени е перфекционист и от малка знае, че всичко се постига с много труд. На това иска да научи и 5-годишните си близнаци Макс и Еме.


Детството на певицата не е било никак лесно, но тя пази добри спомени от Бронкс – квартала, в който е израснала. Точно в него се завръща дамата, за да даде интервю за медията. А ето и какво казва за:


За това, че е толкова енергична от дете: Бях запалена по спорта и танците от малка. Тичах много, имах сила. Тялото ми е създадено да издържа на натоварване.


Спомням си, че често пеех и танцувах пред огледалото в стаята си. От малка имам големи мечти. С времето даже станаха по-големи.


Обичам циганския живот, да съм постоянно в движение. Празниците винаги ми се струват прекалено дълги. След две седмици почивка казвам: „Хайде да работим". Винаги е било така.


За това, че за интервюто за сп. W се завръща у дома в Бронкс: Последния път, в който се прибрах тук, беше когато майка ми се обади да ми каже, че с татко се разделят след 33 години брак. Мисля, че това е причината да съм нервна сега. Сякаш виждам някой от миналото: трудно ти е да се хвърлиш към него, защото не знаеш дали ще бъде за добро или лошо. Може би по малко и от двете.


За проблемите с майка си относно решението ѝ да бъде танцьорка: С мама спорехме много. Не исках да постъпя в колеж, исках постоянно да танцувам. Така че се скарахме жестоко и аз започнах да спя на дивана в танцовото студио. На практика бях бездомна, но ѝ казах: „Искам да правя това!". След няколко месеца получих работа в Европа. После се преместих в Ел Ей. Всичко стана за една година.


За това какъв родител е на близнаците: Мисля, че основното е да ги науча да се трудят здраво. Разбрах нещо за децата – те не правят, каквото им казваш, а каквото правиш ти. Наблюдавах родителите си. Баща ми работеше нощем и аз виждах колко много се труди да изкара пари за нас. Майка ми работеше на няколко места. Не исках да ги подведа и от малка бях много дисциплинирана. Винаги тренирах за нещо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред