01/04

Свързани новини

12.11.2008 17:09

Стилът на Петя

Видян 5458 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Женска злоба се очертава като основната версия на близките на Петя Стаевска за заливането на бизнесдамата с киселина. И наистина, дамите има за какво да завиждат на една от най-добре изглеждащите особи в софийския елит. 19’ ви показва 6 от най-добрите ансамбъла на една модна икона.


1.Зак Поузен е име, което повечето жени с претенции в България още не са научили, а Стаевска вече носи на премиерата на вината си zeyla рокля на най-актуалния американски дизайнер.
2.Годес роклите в древногръцки стил с висока талия са сред задължителните елементи на официалния дрескод тази година. Вижте Петя в бяло.
3.Японският стил и нетрадиционното конструиране се харесва на много от водещите марки, но не всяка дама у нас умее да го носи както трябва. Стаевска в компанията на авангардно облечената Цеци Красимирова.
4.Малката черна рокля, наричана за краткост LBD от световните медии, винаги е за предпочитане пред неумерено златни тоалети. Сравнете Петя с Ирен Онтева.
5.Още през пролетта, на рождения ден на предаването Горещо, Стаевска прокара в обществото една тенденция, която световните дизайнери налагат едва сега – за есенно – зимния моден сезон. Става въпрос за елегантните ретро шапки в мъжки стил, които са аксесоар номер едно в момента.
6.Флоралните мотиви винаги са на мода, за да напомнят, че жените са цветя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак