Свързани новини

13.09.2012 15:59

Ники и Алисия джиткат с охрана

Видян 2110 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вратарят на националния отбор и холандския Твенте Николай Михайлов се движи с охрана, докладват бдителни граждани от нощна София. Две горили пазят 24-годишния син на шефа на БФС Боби Михайлов и са неотлъчно с него, докато е в България. Единият очевидно е само  бодигард, а другият по съвместяване и и шофьор на черния му джип Мерцедес с регистрационен номер 1313 (Никито варди с №13 в държавната гарнитура). Впрочем, мерджанът замени блъснатия преди няколко месеца Рейндж Роувър. През май Малката перука  участва в пътен инцидент, колата, която беше служебна – на БФС, беше смачкана и явно вече не се използва. 

В същото време и двама татуирани бабаити се грижат за сигурността и на половинката на Михайлов-младши – фолкдивата Алисия. Те дори носят чантичката й по участия, свидетелстват от постоянното присъствие в чалготеките. 

Припомняме, че преди 3 години, когато отиде от Ливърпул в Твенте, вестник Дейли Телеграф съобщи, че Ники Михайлов „е охраняван от въоръжени лица в родната му България след спор с прочут мафиотски кръстник заради красив топмодел“. „Михайлов е следван по петите поне от трима души 24 часа в денонощието, след като струващото 170 000 паунда негово спортно Ферари бе залято с киселина“, поясни тогава таблоидът. Дейли Телеграф спомена също, че според съобщенията от България ожесточеният спор възникнал, когато местният мафиотски бос Георги Стоилов-Главата започнал да ходи с бившата приятелка на Михайлов – Николета Лозанова (днес вече майка на детето на Валери Божинов). Вратарят се пошегувал пред местните медии, че ако неговата нова приятелка е Ферари, то Николета трябва да е счупен източногермански Трабант. На следващия ден Михайлов се събудил с новината, че на ферарито е нанесена метариална щета за 17 000 паунда, след като излята киселина е разяла боята на колата.




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв