Свързани новини

10.09.2010 16:05

Глория омая брат Динев

Видян 5453 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако тази година имаше парти на братя Диневи на 1 август, което се бе превърнало в светско събитие номер 1 на лятото през последните три петилетки, ДАМАТА на Данчо Динев щеше да бъде Глория.
Клюката, че по-малкият от мултимилионерите, които направиха своя роден Свети Влас в български вариант на Сен Тропе, е омаян от певицата вървят усилено през последните дни.
Това лято Глория е изненадващо пасивна. Не се поти много по участия. Не участва и в мегатурнето на Пайнер и Планета. Не напуска апартамента си на Слънчев бряг. Явно, за да е по-близо до Диневи.
“Една година мина от раздялата на Данчо Динев с дългогодишната му съпруга – русата амбиция Зорница. Модната кралица е заменена от примата на фолка”, коментират местните клюкари.
Те обаче разправят, че двойката се държи максимално дискретно, не демонстрира отношенията си пред публика.
Същата работа правеше Глория, когато цяла България говореше за аферата й с фамозния Жоро Илиев пак на Слънчев бряг, но преди 5 години. Тя отбягваше да се появява с боса, за да налее допълнително масло в огъня на светската клюка.
И при връзката си с оръжейния бос Николай Гигов певицата не беше твърде разточителна със съвместните изяви. Това поведение на истинска звезда винаги прави личния живот на Глория любопитен за фенове и врагове. Което пък подхранва нейната персонална легенда.


Години наред Глория беше в близки отношения с бизнесмена Чавдар Александров. Кандидатът за титлата плейбой номер 1 на България е отявлен конкурент в работата и политически враг в местния парламент на община Несебър на братя Диневи.
По ирония на съдбата, заради старото приятелство, морското жилище на примата на фолка се намира не къде да е, а в един от ваканционните апартаментни комплекси на Чочо Несебърски.
Джентълменът с ламборгинито навремето бе продал на специална промоционна цена тузарския имот на певицата, въпреки че в годините на Тройната коалиция бизнесът вървеше, а престижните ваканционни квартири вървяха като топъл хляб. Заради рекламата обаче Александров вероятно е решил да даде апартамента с отстъпка.
Между другото, Глория е комшийка в същата кооперация с Ивайла Бакалова, която обаче второ лято не стъпва на Съни, понеже е месец в Сен Тропе и месец на Сардиния. Съседка в блока им е и друга прима – самата Лили Иванова. Вероятно морският апартамент е една от инвестициите, разкрили на данъчните укритите данъци за близо милион, които според съобщенията им в пресата била скътала кубратската легенда.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак