29.07.2010 13:06

Техно магнатът Richie Hawtin открива SOLAR SUMMER FESTIVAL на 31-ви юли

Видян 1696 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 31-ви юли, с парти на техно магната Richie Hawtin стартира поредицата мега партита на Слънчев бряг SOLAR SUMMER FESTIVAL 2010. В годината, в която Plastikman се завърна на световната сцена, Richie Hawtin се завръща в България, на мястото, което той сам определя като страхотно - Cacao Beach. Известен на целия свят като основателят на един от най-добрите лейбъли за електронна музика - Minus, и като един от най-актуалните диджеи през последните 20 години, той успя да вмъкне в претрупания си график България. Така той ще зарадва хилядите си български фенове, които вече почти три години чакат неговото завръщане. Вечерта обещава да е много специална и да постави едно грандиозно начало на поредицата от летни музикални събития на SOLAR, чиято селекция тази година е повече от разбиваща. Многобройните фенове на електронната музика ще бъдат изкушени
от мега партита всеки уикенд от 31-ви юли до 20-ти август с гостуването на най-големите
имена от световната клубна сцена.


На 6-ти август на Cacao Beach щафетата ще поеме легендарният Fatboy Slim, който пристига за първи път у нас специално за J&B Summer Party.
На следващия ден (7-ми август) зад пулта в Bedroom Beach ще застане любимецът на българската публика - Sandy Rivera, който с всяко свое гостуване у нас затвърждава
имиджа си на най-голямата парти икона.


На 13-ти август Cacao Beach ще бъде разтърсен от диджей № 1 за последните три години – големият Armin Van Buuren. Няма друг диджей, който може да се сравни с успехите и с
милионите фенове, които има холандската мега звезда. А от всичко това е сигурно, че гостуването на Armin Van Buuren от сега дава заявката да стане музикалното събитие на годината в България.


На следващия ден, 14-ти август парти вълната ще залее Bedroom Beach с тандема Mark Knight & Martijn Ten Velden, които миналата година подлудиха българската публика с 6 часов танцувален сет.


Големият финал на SOLAR SUMMER FESTIVAL е запазен за нюйоркската хаус легенда Victor Calderone. Грандиозният завършек на поредицата мега събития ще е на 20-ти август на Cacao Beach.


Билети за партитата от SOLAR SUMMER FESTIVAL могат да бъдат закупени от eventim.bg, ticketstream.bg, ticketpro.bg и на Белия бар в клуб Ялта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец