09.07.2010 17:05

Врътнаха кранчето на ТВ звездите

Видян 1702 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Доста НЕПРИЯТНО ще се окаже лятото за доста от телевизионните ни звезди. Известните лица от екрана едва ли ще се пекат с месеци по плажовете, тъй като от началото на юни са без заплати. В горещия сезон повечето телевизии режат външните продукции до септември. Така водещите остават без работа, тъй като предаванията вървят само на повторения, от което печелят само продуцентите.


Първа от това изрева Мартин Вачкова. Дъщерята на легендарния актьор Григор Вачков ще трябва да почива цели три месеца, тъй като предаването й Жените с Мартина Вачкова по БНТ не се излъчва от началото на юни.


В подобна ситуация е изпаднала и Венета Райкова. В най-горещите месеци от годината няма да има Горещо. Последното предаване за сезона на телевизионния таблоид бе на 3 юли. Предаването ще се върне в ефира на Нова телевизия през септември. До тогава зрителите ще могат да видят най-доброто от предаването на Венета по Диема фемили. Това обаче няма да носи никакви дивиденти на Райкова, а само на продуцента Боян Петков.


Най-тежка е ситуацията при Иван и Андрей. Двамата може изобщо да не се завърнат в ефира на Нова. Причината е ниските рейтинги на безумно дългото предаване Станция НОВА и вечерното им шоу. Иван и Андрей така и не успяха да преборят Слави Трифонов, въпреки че предаването им започваше половин час преди шоуто на Дългия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред