Свързани новини

15.06.2010 14:54

Синът на Доган на черешата в Син Сити

Видян 9388 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Синът на Ахмед Доган е РЕДОВЕН посетител на чалга клуба с отшумяваща слава Син Сити. Мястото е любимо на наследниците на много от нашите големци от различни партии.
Демир имал странно поведение, ако се вярва на мълвата сред феновете на заведението. Настроението му се меняло често, бил безпричинно весел, после ужасяващо свиреп, добавят клюкарите. Просто не слизал от черешата!
От друга страна, синът на Сокола почти не пиел, което прави обяснението на реакциите му още по-заплетено. Дали е възможно поведението му да се дължи на дрога? Или пък си е казал думата характерът на татко му, който от години е известен със сцени и изцепки по заведенията?
Объркването на първородния син на Доган донякъде може да се обясни с неочакван удар от татко му. По информация, прокраднала се в Bulgaria-news, Демирчо помолил баща си да му даде 300 000 евро, за да развърти бизнес.
Разчитал, че Сокола, който още преди години се изхвърли, че бил доларов милионер, ще извади сумата. Все пак парите са само 40% от хонорара му за цанков камък.


“А ти, сине, имаш ли бизнес-план, попитал обаче Доган - Пари хей така не се дават”,


За турския лидер открай време сред депутатското братство на ДПС говорят, че бил бая стиснат. Години наред отказваше дори да даде бюджет за дрехи и кола на държанката си Алтен. Чак през втория мандат на власт му се откъсна сърцето за някой и друг парцал от хаймарките Селин и Ермес.
Не е ясно доколко всички клюки, които изредихме дотук, са достоверни, след като тези дни бе опровергана връзката на Демир със знатна мома-депесарка. Пак Bulgaria-news извади новината, че дъщерята на Муккадес Налбант – заместник-министър на просветата при Тройната коалиция, изобщо не била гадже на Догановия син. Демир от години си имал приятелка, която е лекарка. Нямал нищо общо с Елис Налбант. Мацката му била българка. Точно на такава връзка е рожба и самият Демир. Той се ражда от неузаконената любов на Ахмед Доган с Таня Желязкова, която последно се водеше съветник на президента. Първановата стряха е любима за жени от известни фамилии – екссъпругата на Веско Маринов, дъщерята на Николай Добрев и т.н.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион