Принц Уилям обратно на работа

Свързани новини

08.02.2024 14:58

Принц Уилям обратно на работа след операцията на Кейт и диагнозата на Чарлз

Видян 3062 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Уилям се върна на работа, след като изчисти графика си, за да се грижи за съпругата си принцеса Кейт след коремната й операция. Това е и първият път, когато той е видян, откакто крал Чарлз беше диагностициран с рак.

Престолонаследникът беше в замъка Уиндзор, за да проведе церемония по инвеститурата, което е едно от редовните му задължения като принц на Уелс. Бившият английски футболист Елън Уайт беше сред тези, които получиха почести на събитието днес, както и Дейвид Шрийв – който е съосновател на група за екологични действия с телевизионния ботаник Дейвид Белами – и Франсис Дикинсън, който разреши 80-годишна морска мистерия от локализиране на останките на подводница, изгубена в морето по време на Втората световна война.

Уилям временно се оттегли от задълженията си преди три седмици, за да се грижи за жена си и децата им след операцията на Кейт. След като прекара известно време в лондонската клиника, Кейт се върна у дома, където се очаква възстановяването й да продължи поне до Великден.

За последен път принцът проведе голямо кралско събитие преди повече от три седмици, когато пътува до Лийдс, за да направи бившите съотборници на Лийдс Ринос Роб Бъроу и Кевин Синфийлд всеки CBE за набиране на средства и осведоменост за болестта на моторните неврони.

След инвеститурата Уилям се отправи към столицата за гала вечеря за набиране на средства за лондонската благотворителна организация Air Ambulance. Той говори за диагнозата рак на баща си по време на събитието. Докато кралят планира да продължи всичките си конституционни задължения по време


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог