Кейт Мидълтън

Свързани новини

30.01.2024 13:33

Вътре в "скромния" дом на Кейт Мидълтън, където ще си почива след операцията

Видян 2113 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принцесата на Уелс напусна болницата почти две седмици след като беше приета за коремна операция.

Изявление от двореца Кенсингтън обяви, че Кейт се е завърнала в дома си в Уиндзор и че „напредва добре“.

Говорител на двореца Кенсингтън каза: "Принцесата на Уелс се завърна у дома в Уиндзор, за да продължи възстановяването си от операция. Тя напредва добре".

"Принцът и принцесата искат да изкажат огромна благодарност на целия екип в Лондонската клиника, особено на отдадения медицински сестрински персонал, за грижите, които предоставиха".

„Семейство Уелс продължава да е благодарно за хубавите пожелания, които са получили от цял ​​свят.“

Точното естество на операцията не е разкрито, но принцесата ще се нуждае от месеци на възстановяване. Очаква се това да се проведе в семейния дом на Уелс в Adelaide Cottage в Уиндзор. Кейт, принц Уилям и трите им деца се преместиха в имота през лятото на 2022 г., след като издигнаха пръчки от двореца Кенсингтън в сърцето на Лондон.

А на пръв поглед скромният семеен дом по кралските стандарти има впечатляващ интериор, както и много скандално минало. Тук ще разгледаме къде ще се възстанови Кейт, докато възобнови кралските ангажименти след Великден...

Къде е Adelaide Cottage?



Adelaide Cottage е сгушен в сърцето на имението Уиндзор от 655 акра и е изключително близо до замъка Уиндзор. Това означава, че уелсците могат доста лесно да отидат да видят крал Чарлз, когато той е в резиденцията с относителна лекота и е близо до принц Джордж, принцеса Шарлот и училището на принц Луи, Ламбрук.

Уилям и Кейт преди това са споделяли оставянето и вземането на трите си деца от училище, като сега отговорността пада върху престолонаследника да направи и двете, докато принцесата се възстановява. Той ще бъде подпомаган у дома от бавачката на двойката Мария Тереза ​​Турион Борало, според Sunday Times. Източник каза на изданието: "Децата винаги са в центъра на тяхната вселена. Това ще продължи да бъде така. Те искат да се уверят, че имат колкото е възможно повече нормалност занапред."

Кейт е близо до семейството си, нейните родители Карол и Майкъл Мидълтън и братята и сестрите Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън, всички живеят наблизо в Бъркшър и са готови да се съберат и да помогнат за нейното възстановяване. Adelaide Cottage е построен през 1831 г. като убежище за съпругата на Уилям IV, кралица Аделаида, на която е кръстен имотът. Известно е също, че е любим дом на кралица Виктория, тъй като тя често се радваше да закусва там.

Кой е живял там преди?

През последните години Adelaide Cottage се използва като благодатно жилище за кралския персонал и приятели на семейството. Но също така е известен с улесняването на една от най-скандалните кралски любовни истории на всички времена.

Един от най-известните бивши жители беше любовникът на принцеса Маргарет, капитанът на групата Питър Таунсенд. Таунсенд беше смел пилот на кралските военновъздушни сили, а по-късно конник на крал Джордж VI, както и женен баща на две деца. Връзката му с Маргарет стана скандал поради разликата във възрастта им от 16 години и фактът, че той беше разведен мъж.

Новината за близостта им дойде, когато журналист я забелязва да вади парче мъх от сакото на Таунсенд на коронацията на кралицата през 1953 г. Двамата се сгодяват през април 1953 г., но романът им е обречен от Закона за кралския брак от 1772 г. Това е така, защото по това време на нито един член на кралското семейство не е позволено да се жени за разведено лице, докато бившият им съпруг е все още жив.

Източник: Mirror








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец