Филмовите студия предлагат вълнуващи кадри за някои от най-очакваните кинозаглавия за годината на Супербол

Свързани новини

15.02.2022 13:02

Показаха кадри от най-очакваните филмови заглавия на Супербоул

Видян 1720 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В Ингълууд, Калифорния, се състоя финалът за купата на Националната футболна лига в САЩ, който не изневери на традицията и за поредна година, освен за любителите на спорта, се превърна в празник и за киноманите.


 


Известното като Супербоул зрелищно спортно събитие е едно от най-гледаните телевизионни излъчвания отвъд Океана и филмовите студия предлагат вълнуващи кадри за някои от най-очакваните кинозаглавия за годината. 56-то издание на Супербоул не беше изключение и над 100 милиона зрители успяха да се насладят на нови кадри от Линейката, Изгубеният град, Соник: Филмът 2, Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта, Джурасик свят: Господство и Не!. Незабравимото ни филмово приключение започва със спота на Линейката – най-новия високооктанов трилър на ненадминатия майстор на екшъна Майкъл Бей.


 


Във филма световните звезди Джейк Джиленхол и Яя Абдул Матийн II ще ни направят съпричастни на най-големия обир в историята на Лос Анджелис, който завинаги ще промени не само техния живот, но и този на хората около тях. С интригуващата и напрегната история и несравнимия визуален стил и усет към екшъна, типичен за Майкъл Бей, Линейката ще ни залепи за седалките на киносалоните през март. Впускаме се в шеметното екшън приключение с Линейката от 18 март само в кината.


 


Продължаваме с романтичната, но изключително динамична екшън-комедия Изгубеният град. Световните звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф ще търсят изгубено безценно съкровище и ще ни отведат на незабравимо опасно пътешествие, в края на което ще открием, че понякога фикцията се превръща в реалност, а най-голямото богатство се крие там, където най-малко очакваме.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете