Свързани новини

18.07.2021 11:07

Вог сне М. Бакалова в леглото

Видян 2265 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Vogue направи фотосесия на българската актриса Мария Бакалова. Едно от най-престижните издания в света на модата я веднага след участието и на фестивала в Кан. 


 




Бакалова вече мина по червения килим по рано през 2021 г. още, след като бе номинирана за най-добра поддържаща актриса за комичната си роля в Борат 2.




През изминалата седмица тя бе в центъра на вниманието и на филмовия фестивал в Кан, облечен в два тоалета на Louis Vuitton. Сега поводът  се оказа премиерата на филма Титан, френско-белгийски хорър, режисиран от Джулия Дюкорнау,  а другата причина е лентата Жените плачат. Докато работата й в Бората подчерта уменията в комични жанр, то в новата продукция тя показа потенциал за драматични роли. Бакалова играе българска жена на име Соня, която е ХИВ позитивна и трябва да се справи с често жестокото отношение, което идва със статута в патриархалната, постсъветска култура.




Vogue отбелязва, че с тоалетът на Бакалова в Кан преди премиерата на Жените плачат е в искрящ ретро стил на Louis Vuitton от колекцията есен 2021. 




Според Бакалова тя обича фитингите, тъй като за първи път вижда какво ще облече. Любимата й част за външния й вид тази година? Той се отличава от типичния пакет рокли, който се вижда в Кан. 




„Всички знаят, че обичам красивите рокли и блясъка и това е, което исках за наградите, но за Кан се постарах всички да видят различна страна на моя стил. Исках да стана свежа и малко раздразнена “, казва  самата Бакалова пред Vogue. 





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв