Свързани новини

13.06.2020 16:06

Мелания предоговори брачния контракт с Тръмп

Видян 1823 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Част от причините първата дама Мелания Тръмп да забави преместването си от Ню Йорк в Белия дом през 2017 г. бе, защото предоговаря предбрачното си споразумение с президента Доналд Тръмп, според книга, която ще бъде издадена през следващата седмица от репортер на Washington Post.

Авторката Мери Джордан цитира източници, близки до Тръмп, като казва, че намерението й да направи това е, за „да промени финансовото си споразумение с Тръмп - като определи това като като „грижата за Барън“.

Книгата, озаглавена „Изкуството на нейната сделка: Неразказаната история на Мелания Тръмп“, се основава на повече от сто интервюта, според публикацията.



Първата дама е научила нови подробности за съпруга си по време на скандалната кампания, която бе белязана от съобщения за предполагаемите му изневери и горещ запис, който го уличавава в опипване на гениталиите и целувки на жени без тяхното съгласие. Тръмп отрече аферите. Тогава Мелания Тръмп използва брака си, най-дългата връзка на президента и новата си позиция като първа дама, за да преработи първоначалното си предбрачно споразумение, което, отчита книгата, не е било особено щедро.

Близо шестмесечният престой на първата дама в Ню Йорк не беше евтин: Съобщава се, че нейните военни полети до Вашингтон са стрували стотици хиляди долари, а охраната й с Барън са стрували на града милиони.

Г-жа Тръмп обяснява предоговарянето на предбрачния си договор като „грижата за Барън“, пише авторът според репортажа на „Post“ и е поискала писмени уверения, че единственото й дете с президента ще се третира като най-големите му три деца, когато става въпрос за наследство и финансови възможности.

Книгата на Джордан, съобщава The Post, рисува картина на амбициозната госпожа Тръмп, която приема и насърчава политическите амбиции на президента и се ангажира да спечели втори мандат за съпруга си.

В изявление говорителката на първата дама Стефани Гришам коментира: „Още една книга за госпожа Тръмп с невярна информация и източници. Тази книга принадлежи в жанра на фантастиката“.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които