12.04.2009 13:09

Стефан Вълдобрев и национален отбор музиканти свирят в Народния театър

Видян 2163 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Музика от филми, театрални представления и хитови парчета на Стефан Вълдобрев ще звучат днес в Народния театър “Иван Вазов”, съобщи БГНЕС.


Всички те са авторски композиции и ще бъдат изпълнени от елитни музиканти – Иван Лечев, Веселин Веселинов – Еко, Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Милен Кукошаров и други. Авторът е нарекъл концерта “Стефан Вълдобрев и Националният отбор”, вероятно защото поканените от него изпълнители са не просто изключителни музиканти, но и представители на различни стилове, формации, популярни телевизионни формати – от ФСБ, през Българското национално радио, Софийската Филхармония, Националната опера и Нов Симфоничен оркестър, до Мюзик Айдъл и Денсинг Старс... При това всички изпълнители са с номер 9.
Екипът допълнително се обогатява от специалното участие на актьора Камен Донев със “задълбочен коментар на първото полувреме и опити за свирене на тарагот”. Отделен акцент е и един от най-популярните напоследък български филми – “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, който вече събра близо 20 хиляди зрители само в киносалоните. Той ще бъде представен от парчетата, композирани от Вълдобрев и участващия в кинохита Васил Василев – Зуека. В концерта се включват и звездите от Денсинг Старс Орлин Павлов и Яна Акимова.
Музикалният проект представя на живо творби, създадени за кино продукции и театрални постановки, а също и най-популярните песни на изпълнителя – “Рай”, “Фойерверк”, “Аз ли съм, или не съм”, “Едно”, “Към” и други. Програмата включва различни стилове - балкански ритми, цигански мотиви, циркови маршове, джаз импровизации, латино теми, класически прелюдии. Досега проектът е представян в разнообразни формати и в различни градове у нас и в чужбина при изключителен интерес от страна на публиката. Стефан Вълдобрев е композирал оригиналната музика за над 70 театрални спектакъла, 10 игрални и 6 документални филма. Има издадени 8 албума с авторски песни. Наскоро излезе и саундтракът към “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” от каталога на “Виталити мюзик”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.