Свързани новини

10.03.2020 17:15

Връщат парите за билетите за София Филм Фест

Видян 1247 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От днес можем да получим парите си от закупените билети за София Филм Фест. Международният кинофорум трябваше да стартира официално този четвъртък, но поради забраната за посещения на културни мероприятия той ще бъде временно отложен.


За прожекциите в НДК, кино „Люмиер Лидл“, Дом на киното, Кино „Одеон“, Френски институт – Кинозала „Славейков“ и Културния център на Софийски университет ще можем да върнем билетите на касите в Дома на киното, откъдето ще ни върнат и парите. Закупените онлайн билети също ще могат да бъдат върнати след позвъняване на безплатен номер 080018110. Парите за пропуските за Euro Cinema, Културен център „G8“ и Кино „Влайкова“ ще могат да ни изплатени на касите на съответните кина. За „Синема Сити“ ще трябва да попълним контактна форма на сайта или на касите на киното. За прожекциите в Cinegrand – Park Center ще можем единствено да презаверим билета си за друг филм в програмата на киното.


Популярните за СФФ „билети в кен“ ще важат за форума и след обявяването на новите му дати. „В случай, че притежавате неотворен билет в кен, не искате да го запазите и бихте желали да получите обратно парите си – съветваме Ви да се обърнете към търговския обект, от който сте го закупили, и да предоставите касовата бележка, с която сте закупили билета.  В случай, че притежавате билет в кен и вече сте направили своите резервации за мартенски дати, може да получите парите си“, обясняват от екипа на фестивала.


"Приятели на киното, 24-тият София Филм Фест ще го има", категоричен е Стефан Китанов, директор на форума. Той успокоява, че при „по-добро време“ СФФ ще се състои, като се очаква тазгодишното му издание да е особено силно.


Източник: Монитор



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв