Свързани новини

24.02.2020 11:47

Семейство Флинтстоун се завръща

Видян 1536 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Яба Даба Ду! Модерното семейство от каменната ера се завръща с изцяло нова поредица по Boomerang. Приключенската комедия Yabba Dabba Dinosaurs е базиранa на популярното предаване на Hanna-Barbera, Семейство Флинтстоун. Тя стартира на 29 февруари и продължава всеки уикенд от 10.00 ч. само по Boomerang. Историята проследява живота на най-добрите приятели Пебълс Флинтстоун и Бам-Бам Ръбъл. Децата на Фред и Уилма Флинтстоун, и на Барни и Бети Ръбъл, растат щастливи в праисторическите времена на динозаври и грамадни зверове. Заедно със собствения си динозавър Дино - техният доверен, но щур домашен любимец, те се борят с нови врагове и преживяват вълнуващи приключения.


Като междувременно научват за нещата от живота и колко всъщност е ценно приятелството. Вълнуващото ежедневие на Пебълс и Бам-Бам протича в тихия стар Бедрок. Това е град, където всички удобства приличат на модерните. Макар, че техните коли са от камък и не са съвсем като нашите автомобили, защото се задвижват от краката на пътниците. Въпреки всичките модерни условия, двамата главни герои обичат често да се отправят към дивите и непокътнати земи извън Бедрок. Там природата е толкова невероятна, колкото безбройните разнообразни динозаври, които живеят сред нея. Пебълс и Бам-Бам използват тази свобода, за да помагат на приятели и понякога да се изправят срещу неприятели. Но неминуемо изживяват безспирни шеметни приключения.


Boomerang е обичан от всички денонощен телевизионен канал, предлагащ най-добрите класически и съвременни анимационни предавания. Аудиторията на Boomerang  са основно момичета и момчета на възраст между 4 и 7 години и техните семейства. Каналът предлага вълнуваща смесица от приятни и забавни семейни анимационни поредици като „Скуби-Ду“, „Шоуто на Том и Джери“, „Гарфилд“, „Инспектор Гаджет“ и „Шантави рисунки“. Boomerang е разпространен в Европа, Близкия Изток, Африка, Тихоокеанска Азия и Латинска Америка, където се предлага на 25 езика в повече от 100 държави и се гледа в повече от 126 милиона домакинства. Брандът Boomerang е собственост на WarnerMedia.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни