Свързани новини

20.02.2020 11:30

Джиджи Хадид иска дете от Зейн

Видян 1089 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джиджи Хадид иска да създаде семейство и да отглежда деца, след като престане да е модел. 24-годишната манекенка наскоро поднови романса си с бившата звезда на „One Direction“ Зейн Малик и намекна, че те са готови да имат деца в бъдеще.

„Мисля, че като остарея, един ден ще създам семейство и не знам дали винаги ще се занимавам с мода. Обичам творческата страна на модата, тя е толкова удовлетворяваща. Хората, с които работя, ме правят толкова щастлива и имам късмет, че съм с тях. Но кой знае? Може би в бъдеще ще готвя по цял ден“, каза тя, цитирана от БГНЕС.

Джиджи – която е собственик на ферма извън Ню Йорк добави: „Мисля, че странното и прекрасното в нея идва от това, че мястото е изолирано. Голяма част от времето си ще прекарвам със семейството и приятелите си във фермата, ще има много дни, в които ще съм там сама със себе си и ще седя в малката си къщичка в тишината… Мисля, че това също ми дава енергия и любов към това, което правя. Презарежда батериите ми“, сподели Джиджи Хадид.


 


Снимка: Getty Images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.