01/02

Свързани новини

04.02.2020 11:52

Енджи Касабие с книга за диетите

Видян 1740 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Диетоложката на звездите Енджи Касабие издава първата си книга. След като даде живот на първата си рожба – Раян, гордата майка е готова да покори нови върхове. Това ще се случи с пускането на „Не на диетите!“ в началото на месец март. Книгата излиза с печата на издателство "Колибри".


“Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Към това вървим. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид. Трябва заедно, благодарение на правилния режим, да открием баланса, който ще доведе до здравословно хранене и добро самочувствие. Живеем в натоварен и забързан свят и всеки човек има своите проблеми, своите трудности... Важното е споделянето, говоренето, емпатията. Когато държим един демон вътре в себе си, той неминуемо се превръща в комплекс, който, без да усетим, започва да ни пречи в ежедневието. Най-голямата грешка е да се откажем. Нека да застанем лице в лице със страха. Трябва да преборим слабостите си, да преодолеем себе си. За тази цел е необходимо просто да намерим правилния събеседник, с когото да споделим” , споделя Енджи Касабие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които