Свързани новини

30.12.2019 09:42

Меган, Хари и Арчи прекараха Коледа в Канада

Видян 2543 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата Коледа на едно от бебета на 2019 г. в световен мащаб - детенцето на американската актриса Меган Маркъл и британския принц Хари, се случи не в британския кралски двор, а сред почти дивата природа на Ванкувър.


 


Щастливите родители разпространиха чернобяла снимка на малкото, което беше далече от прабаба си - британската кралица Елизабет II, заета в този момент с реч към поданиците си. Кралицата по традиция организира коледно парти всяка година, като е домакин на събитието, плащано от собствения й джоб, за да благодари на кралските си работници.


 


На партито се събира цялото семейство. Съкровената традиция е от стари времена, когато всички от семейството си събират.


 



От началото на декември Хари и Меган Маркъл обаче са в своята планирана шестседмична ваканция с цел да прекарат повече време като семейство. Херцогът и херцогинята на Съсекс и техният син Арчи заминаха за САЩ. Там те посрещнаха Деня на благодарността в тесен семеен кръг в дома на майката на Маркъл - Дория Рагланд, в Лос Анджелис. Според източници от двореца, пътешествието на Хари и Меган ще продължи доста дълго - вероятно чак до след Нова година. Щастливото семейство се скри във Ванкувър, а принц Хари за първи път бе далеч от баща си и останалите членове на кралското семейство. Хари и Меган вместо на тежки трапези ще прекарат истински щастлива Коледа далече от кралския протокол.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби