01/02

Свързани новини

26.11.2019 12:34

Кристиан Костов избяга в Барселона

Видян 2492 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-успешният ни представител на песенния конкурс "Евровизия" - Кристиан Костов, отдавна е извън пределите на родината ни. Талантливият изпълнител, който в последно време значително промени визията си, повлиян от K-Pop културата, обикаля широкия свят и посещава нови дестинации, предава Dir.bg. На някои от местата го водят ангажиментите му, а до други пътува за удоволствие.


Така например, през отминалия уикенд той се озова в прекрасната и слънчева Барселона, Испания. За своето посещение на космополитния град певецът сам разказа в своя публикация в Инстаграм.


"Миналата седмица направих нещо, което досега не бях правил - тайно избягах. От много време исках да посетя Барселона, но знаете онова чувство, което ви кара да си казвате: Може би следващия път". Но кога точно ще бъде той?


Времето тече бързо, а ние постоянно отлагаме нещата, които искаме да направим, или тези, които ни носят щастие. Затова, когато мой приятел ми се обади, казвайки ми: "Знам, че в момента си в Европа, ако искаш можеш да се дойдеш с нас до Барселона този уикенд", си помислих: "По дяволите, отивам!"


Но, за да направя визитата си още по-забавна, не казах на никого, че отивам. Не го споменах дори на брат си или баща си. Само майка ми знаеше, понеже купих билетите си пред нея. Чувствах се толкова свободен. Забавно е, когато никой не знае къде си и какво правиш.


Исках да споделя тези емоции с вас и вероятно ще кача още снимки от пътуването ми", гласи посланието към галерията от изображения, която той сподели в социалната мрежа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.11.2019 12:53

    Лигльо.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.