Свързани новини

29.10.2019 16:30

Соня Йончева със семейството за големия концерт в София

Видян 2629 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко повече от месец след като стана майка за втори път световно известното ни сопрано Соня Йончева ще долети заедно с двете си деца за големия си концерт в зала „България“ на 15 ноември.


 


Малката София, която се появи на бял свят в началото на октомври, ще види за пръв път родината на звездната си майка, а с тях ще бъде и по-големият й брат Матео, който вече е на 5 години, пише Монитор.


 


Дълго чаканото завръщане на Йончева на българска сцена отдавна е разпродадено, но малко количество късметлии, които не са успели да се сдобият с ценните билети, ще могат да я гледат като правостоящи. По изключение Софийска филхармония ще пусне ограничено количество пропуски в деня на събитието, които ще могат да бъдат закупени само от касите на зала „България“. Именно там, под диригентството на маестро Найден Тодоров примата ще представи Пучиниева програма.


 


Партньор в дуетите ще й бъде младият и вече набиращ популярност тенор Михаил Михайлов - лауреат на конкурса "Гена Димитрова".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.