22.09.2019 10:09

Саня Борисова напусна Фермата: Нов свят

Видян 2604 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първият популярен участник във „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова напусна шоуто след оспорван дуел с учителката Маргарита Христова.


Актрисата поведе в резултата в първите три битки от двубоя, като показа сериозна физическа сила, концентрация и знания. В последните две игри, които носят и най-висок брой точки, тя не успя да запази преднината си и победата в първия женски дуел завоюва Маргарита от отбора на сиромасите. 



"Във "Фермата" един ден се равняваше на поне 10 отвън. Имам чувството, че съм била там месеци. Обичам отбора си – всеки от участниците остави скъп спомен за мен“, каза Саня.


"Най-трудно в битката ми беше моментът с коването на стълбата, както и да изкопая сандъка”, сподели още тя в предаването "Тази неделя".


С участието си във "Фермата: Нов свят" Саня решава да предизвика себе си.


"Влязох с една много позитивна нагласа и не съжалявам, че съм била там, въпреки че ми беше много трудно. Най-трудни ми бяха взаимоотношенията между хората. Имаше характери, с които трудно се разбирах. Със съвсем различна нагласа за живота бяхме”, разказа още Саня Борисова.


Смята, че хората са имали предразсъдъци към нея заради това, че е известна личност. Някои от тях обаче са променили мнението си, след като са я опознали.



„Чисто физически нищо не ми беше много трудно. Психически най-трудно ми беше това, че овцете са много мръсни, а аз съм гнуслива”, призна актрисата.


След шоуто Саня Борисова вече не се притеснява от това да бъде себе си.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.