15.05.2017 10:05

Дяков се забърка в расистки скандал

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Капитанът на националния отбор по футбол и Лудогорец Светослав Дяков се забърка в много грозен расистки скандал. Той бе обвинен от халфа на Отборище (Панагюрище) Ели Маркес в проява на расизъм. Случката се разиграла в средата на второто полувреме на срещата между Лудогорец 2 и Оборище от 28-ия кръг на Втора лига, която завърши 1:1. Двубоят се игра на много модерната база Гнездо на орли, а опитният полузащитник на шампионите игра за дублиращия тим на разградчани, тъй като бе наказан за гостуването на Дунав (Русе), завършило 2:2.


„Направо съм потресен, бесен и много обиден. Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков ме обиди жестоко пред съдията. Той без причина ме нарече: Маймуна, мангал... Ти идваш от гората в Бразилия, за да те направим човек тук”, сподели ядосаният Маркес.


Самият Дяков отрече да е отправял каквито и да било расистки обиди спрямо футболиста на Оборище. Капитанът на Лудогорец сподели, че  е изумен от обвиненията и това според него е целенасочена атака с неясна цел. По отношение на въпросния мач с тима от Панагюрище Дяков сподели, че той  е минал в коректен тон, както от страна на противника, така и от страна на неговия отбор. Имаше 3-4 спречквания, които са напълно нормални за всяка среща. В едно от тях въпросният футболист започна да ме обижда и псува пръв, а сега се изкарва безобидна жертва. Разменихме си реплики и нецензурни думи, но никога не съм го обиждал на расистка основа. Обвиненията срещу мен в расизъм звучат нелепо. Аз съм капитан на отбор, който е изграден основно от чужденци, част от които сънародници на Ели Маркес, заяви Дяков пред официалния сайт на Лудогорец.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв