26.08.2015 12:30

С рали почитат паметта на Тодор Славов

Видян 1308 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази неделя ще се състои ІІІ кръг от Националния шампионат V1 Challenge Bulgaria 2015. Надпреварата ще стартира в 10 часа, на картинг писта "Варна". Състезанието е под надслов "Шампионът не умира, той става легенда" и ще се проведе в памет на пилота Тодор Славов, съобщава КРОСС.


Организаторите, съвместно с община Варна, ще посветят спортната проява на автомобилния състезател, който през миналата 2014 г. взе купата за второ място в Шампионата във Варна. В памет на един от най-успешните варненски пилоти, колите Volkicar ще бъдат със специални лепенки с неговия лик.


В третия кръг на състезанието ще вземат участие победителят от първите два кръга - на Писта „Дракон" и във Велико Търново - Александър Язов и пилотите Григор Григоров, Симеон Донов, Костадин Щерев, Къванч Оздемир от Турция, Павел Цонев, 22-годишният пилот Калин Стефанов и Александър Панков, който дебютира като състезател на пистата във Велико Търново, както и пилотът от Варна - Иво Цонев.


На картинг писта "Варна" феновете ще станат свидетели на зрелищни надпревари, както и дрифт шоу с шампиона Павлин Пенев. Публиката ще види на пистата много красавици, начело с новата "Мис Автомобилизъм" Марина Колева. Феновете ще се забавляват и с много игри с награди, в които могат да участват по време на състезанието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред