Свързани новини

14.10.2014 14:45

,,Билетите'' за Мастърса в Лондон свършват

Видян 1269 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само три седмици остават до заключителния тенис турнир на ATP в Лондон, където участват осемте най-силни състезатели през сезона, а свободните места за участие в него са четири. Сигурни за Топ 8 са Новак Джокович, Рафаел Надал, Роджър Федерер и Стан Вавринка. За билет в английската столица продължават да се борят девет тенисисти, сред които и първата ни ракета Григор Димитров.


Седем от тях ще се състезават тази седмица в надпреварите от категория 250 в Москва, Виена и Стокхолм. Между 20 и 26 октомври има два турнира от категория 500 (в Базел и Валенсия), следвани от последния Мастърс за годината - този в Париж.


За съжаление, нещата не изглеждат никак оптимистични за най-добрия български тенисист Григор Димитров, както и за шампиона от Уимбълдън за 2013 г. Анди Мъри. Те ще разчитат предимно на силно представяне в Париж, където за полуфинал могат да получат 360 точки, за финал - 600, а за титла - 1000. В същото време в надпреварата за Лондон участват и Жо-Вилфред Цонга и Ернестс Гулбис, които макар и теоретично, все още имат шансове да спечелят пропуск за турнира в английската столица.


Гришо пък ще се изправи срещу Теймураз Габашвили (Русия) в първия си мач на турнира в Стокхолм, където ще защитава миналогодишния си трофей. При победа срещу Габашвили българският тенисист ще си осигури 15 360 евро от наградния фонд и 45 точки за световната ранглиста.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.