Свързани новини

17.12.2013 14:55

Феновете на Арсенал искат Бербатов

Видян 1382 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като преди дни Арсенал изтегли настоящия крал на Европа Байерн (Мюнхен) на жребия в Нион за 1/8-финалите в Шампионската лига, нуждата на отбора от втори централен нападател стана още по-голяма. Така темата за евентуален трансфер на българския нападател Димитър Бербатов на Емиратс отново стана актуална.


Привържениците на Арсенал отправиха призив към ръководството да насочи усилията си по привличането на 9-ката на Фулъм незабавно. „Всички трябва да се съгласят, че отборът се нужда от нападател през януари. Не може тимът да атакува само с един голмайстор - Оливие Жиру. Дори Барселона не може да се справи само с Лео Меси, а Жиру не е Меси! Кой да го замести по-добре от Димитър Бербатов. Българинът е един от тези футболисти, които могат да избухнат. Той ни е нужен“, написа в коментар една от най-солидните фенски организации на топчиите, цитирана от Стандарт.


Феновете на отбора, които са оставили коментар под призива също са твърдо за привличането на Бербатов в състава на тима воден от Арсен Венгер. Едно от предимствата, които се изтъкват в полза на трансфера е, че нападателят има солиден опит в Германия и не един път е поразявал вратата на Байерн.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева