Свързани новини

26.06.2013 10:15

Отказът на ЦСКА побърка Европа, Ботев чака отговор

Видян 1525 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шокиращият доброволен отказ на ЦСКА да участва в евротурнирите предизвика сериозен смут не само у нас, а и в Европа. В УЕФА все още не могат да решат казуса с българския клуб.


Чиновниците там бяха уведомени час преди началото на жребия, че "червените" няма да участват в него. Те се оказаха в небрано лозе и още се чудят какво да предприемат. Заради жалбата на БФС, съществуваше вариант Ботев Пловдив да започне  в Лига Европа. Засегнатите страни обаче се готвят за сериозен протест, ако това се допусне.


Докато УЕФА реши, четвъртият ни участник в Европа ще бъде "N3". По всяка вероятност обаче той ще загуби служебно мачовете си с казахстанския Астана в първия кръг.


Футболните фенове, обаче се чудеха какъв е този отбор "N3", а УЕФА така и не разясниха.


Колкото до вариантът Ботев да заеме мястото на "червените", той изглежда труден. Причината е, че лицензът на столичани за Европа не е отнет, а те доброволно се отказват от него. "Има ясно предвидени санкции, когато някой отбор откаже участие", заяви адвокат Иво Ивков. Той е член на апелативната комисия на УЕФА.


Иначе финансовите проблеми на "Армията" не стихват. Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев призна, че ще се махне от ръководството, ако "Титан" наистина прехвърли акциите си. Майкъла, който призоваваше вече бившите кадри на клуба да не си вземат честно заработените пари след напускането, няма намерение да спазва призивите си. Той обяви, че ако се махне, ще си търси парите. Вложих средства от фирмата ми в строежа на стадиона и базите, разбира се, че ще си ги потърся. От кого - това вече е въпрос на уточнение, обясни Илиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и