Свързани новини

03.09.2010 13:20

Литекс счупи глупомера

Видян 1919 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът Литекс с право може да носи палмата на глупостта на лятото. След като по най-левашкия начин отпаднаха от унгарския Дебрецен за Лига Европа, оранжевите се прочуха надлъж и шир и с друга една тъпотия - тази с „трансфера“ на капитана си Ивелин Попов в английския Блекбърн.


Първо Литекс обяви сделката за сигурна, като в касата под Покрития мост се чакаха 2,5 милиона лири. После се оказа, че нещата изобщо не са така, защото от Блекбърн отрекоха. Сетне Литекс аха да продаде Ивелин на новака в испанската Примера дивисион Еркулес. Не би, някакъв батак отново и пак греда. И за капак в последните часове преди затварянето на трансферния прозорец Попето замина на пожар за Англия, напускайки лагера на националния отбор със скоростта на светлината, за да подписва с Блекбърн. Тоя път обаче излагацията стана пълна, когато отвъд Ламанша разкриха, че 22-годишният голаджия няма достатъчно мачове за държавния тим и не могат да му издадат работна виза.


Така Попето ще трябва да продължи да се надува из сокаците на Вароша най-малко до края на годината, докато Гриша Ганчев броди мрачно из ловно стопанство Бялка с каубойската си шапка , която му придава истински завършен вид. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева