Свързани новини

18.06.2010 15:08

Титла в ЮАР чисти $2 млн. дълг на Марадона

Видян 1741 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Диего Армандо Марадона вече има допълнителен СТИМУЛ да изведе Аржентина до трета световна титла в историята. Дон Диего за пореден път е затънал до уши в дългове, като дължи над два милиона долара на различни банки и лихвари в родината си. Те обаче са склонни да опростят всичко на Марадона, ако гаучосите приберат Златния глобус. Аржентина тръгна малко неубедително на световното в ЮАР, след като едва победи Нигерия с 1:0.


Това раздели феновете в южноамериканската страна на две. Половината разчитат, че ще станат шампиони с бившия наркоман начело, а другите не вярват в титлата пак заради него. "Ще станем първи с Марадона. Той направи добър отбор - обясни фен от град Тукуман. - Имаме и Меси, най-добрия в света".


"Не ми харесва Марадона, не се справя - опонира приятелят му. - Имаме добър отбор, който не зависи от Меси, но ни липсва дух. Все пак ще стигнем до 1/4-финалите. А за по-нагоре, никой не знае".


Аржентинските медии нарекоха Марадона луд, след като в състава за световното попадна 30-годишният защитник Ариел Гарсе. Никому неизвестният футболист играе в 14 в местното първенство Колон. Викан е два пъти в националния отбор, но не е записал и минута на терена. Дон Диего обаче мотивира решението си. Оказа се, че причината неизвестното ренде да бъде повикано е син с висше, който споходил Дон Диего.


„Имах сън, изпратен от Господ. Сънувах, че ставаме световни шампиони. Единственото лице, което си спомням от тази радост беше на Гарсе. Това бе причината да го извикам. Той няма да запише и една минута на световното, но трябва да бъде с нас в отбора. Медиите не ме интересуват. Да пишат каквото искат. Аз искам да стана шампион“, каза Марадона.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни