Свързани новини

11.03.2010 12:23

Бобич и Балъков блестят в благотворителен мач за Хаити

Видян 1799 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнителният директор на Черноморец Бургас Фреди Бобич и мениджърът Красимир Балъков изиграха главни роли в благотворителен мач от кампанията "Бургас за Хаити”, информира БГНЕС.


В неравностоен, но емоционален двубой на малки врати в зала „Младост” отборът под името "Звездите на Балъков” срази с 12:5 съперниците си от "Властелините на футбола”, чийто състав включваше личности от местния политически и бизнес елит. На трибуните се събра доста публика, която аплодираше ентусиазираните действия на футболистите. Бобич реализира хеттрик, а Балъков се разписа веднъж. С три гола се отчете и помощник-треньорът Илия Груев. В тимовия лист на победителите личаха имената на дузина бургаски футболни легенди, които сега работят като селекционери и треньори в Черноморец. В края на мача в игра за „властелините” се включиха доброволци на юношеска възраст от Червения кръст, а за „звездите” на полето се появи вездесъщият Златко Янков-Фара, който пренебрегна наложената му лекарска забрана. Зрителите на благотворителното шоу в зала „Младост” влизаха с билети на цена 2 лв., а можеха да изпращат и смс-и в помощ на каузата, като всички събрани средства ще бъдат преведени за пострадалите от унищожителното земетресение в Хаити. За популяризирането на проявата допринесе и бургаската телевизия „Канал – 0”, която предаваше директно футболния сблъсък и с много интервюта от зрители и футболисти, допринесе за по-цялостното пресъздаване на атмосферата в спортната зала.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.