Свързани новини

29.09.2009 16:50

Тадич: Ще сме безкомпромисни с футболните екстремисти

Видян 1424 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сръбският президент Борис Тадич заяви по време на своето посещение в Словения, че Сърбия ще предприеме възможно най-сурови мерки спрямо екстремистките групи след смъртта на френски фен, който почина след тежък побой преди мача Партизан - Тулуза в Белград, предаде БГНЕС.


Тадич заяви на обща пресконференция със своя словенски колега Данило Турк: "Искам да обявя, че Сърбия ще реагира възможно най-сурово и най-сериозно след това трагично събитие. Искам да изкажа съболезнованията си на семейството на убития фен, към които са насочени моите мисли. Всички, които са замесени в това трагично насилие са задържани и ще бъдат разследвани. Сърбия ще направи всичко възможно такива неща да не се повтарят в бъдеще".
Запалянкото на Тулуза Брис Татон бе един от двамата французи, които бяха приети в тежко състояние в болница, след като около 30 хулигани атакуваха френската агитка преди мача в Белград от турнира Лига Европа през месец септември. 28-годишният Татон беше дълго време с апарат за кислород, след като му бяха нанесени сериозни травми по главата и тялото. Работник в белградския бар пък бе също контузен, а другият френски фен, пострадал в боя, също се оправи. Сблъсъците станаха факт преди мача в Белград, който Тулуза спечели с 3:2. Около 30 хулигани от агитката на Партизан нападнаха бар, в който се бяха събрали френски запалянковци преди мача. Сърбите нападнаха французите с бейзболни бухалки, вериги от колела и факли.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес се съсредоточете върху личните си проекти и амбиции


Днес се съсредоточете върху личните си проекти и