01/02

Свързани новини

28.11.2021 08:00

Пулев нокаутира Франк Мир още в първия рунд

Видян 1618 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев нокаутира в първия рунд Франк Мир в мача си в галата Triad Combat в Арлингтън, Тексас. Българският боксьор доминираше срещу бившия двукратен шампион в тежка категория в UFC и приключи мача за по-малко от две минути. Срещата трябваше да се проведе в девет рунда по две минути.
Пулев беше очевидно по-бърз от съперника си и още от началото вкара няколко прави удара. Мир се опита да вкара боя в клинч, но не успя да затрудни българина по никакъв начин. Американецът трудно се защитаваше. В края на първия рунд Пулев вкара комбинация от ляв и десен прав, с която на практика приключи мача. Мир остана на крака, но се олюляваше. Българинът добави още едно ляво кроше, а секунда преди края на рунда съдията се намеси, за да предпази Мир.
"Опонентът ми е много добър, световен шампион. Бях много бърз, прекалено бърз за него и той не видя ударите. Невероятен нов спорт, може би това е ново бъдеще", заяви Пулев, който получи пояс за успеха си.

В галата имаше общо седем мача между боксьори и ММА бойци. За равенство всеки отбор получаваше по точка. За успех по точки се присъждаха три точки, а за успех с нокаут - пет. В отборното класиране ММА бойците спечелиха с 14:11 точки. Между двубоите имаше и изпълнения на Металика.

"Според мен боксьорите победиха, въпреки че ММА бойците спечелиха повече мачове. Просто главният мач е най-важен. Уважавам ММА бойците, но боксът е на по-високо ниво, те си мечтаят някога да го стигнат. Организацията беше на високо ниво и заедно с Металика направиха страхотно шоу. Трябва да правим още такива събития не само в САЩ, но и по цял свят. Битките в триъгълен ринг са бъдещето, трябва да ги разпространяваме", каза Пулев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и