Свързани новини

23.06.2021 21:38

Стъки с ВИП паспорт от предишната власт

Видян 4949 пъти | Коментари 8
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на федерацията по ММА Станислав Недков – Стъки има служебен паспорт от МВнР на основание на това, че е шеф на федерация, пише сайтът Bird.bg. Още в началото на февруари 19’ ви разказа за множеството издадени ВИП документи от предишната власт в лицето на външния министър Екатерина Захариева, какъвто тя е дала и на Васил Божков.
Съгласно Наредбата за условията и реда за издаване на дипломатически и служебни паспорти точка 12, право на служебен паспорт имат– членове на ръководствата на националните браншови организации, сдружения и федерации.
Зеленият паспорт дава някои конкретни привилегии като безвизово пътуване в редица страни, за които нормално се изисква виза. Сред тях са например Русия и ЮАР. Приносителят му има право да се минава през коридорите за дипломати на ГКПП у нас и в чужбина, а също така и право да нощува в дипломатическите мисии на България по света, вместо на хотел.
Освен това правителството застава (поне на думи) зад притежателя на служебен паспорт. В текста на корицата е посочено че Министърът на външните работи, от името на Правителството на Република България, се обръща с молба към гражданските и военните власти на държавите да предоставят на притежателя на този паспорт необходимите улеснения за свободно и безпрепятствено движение и да му оказват необходимото съдействие.
Нищо подобно не пише на обикновените граждански паспорти.
Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Onzi 24.06.2021 11:10

    Стъки само на избори не са го били....иначе опитва да настигне жена си в политиката....да видим. Абе много бойни момчета искат да са ни президент...все бойци - Стъки, Кобра....????

  • 002 Anonimen 24.06.2021 09:37

    Типичен бандит и по мутра и по малоумие ! В държава като България винаги ще се живее трудно, щом мутрите стават политици ! Това животно ако имаше малко поне ум в кратуната си би се скрило от обществото докато бъде забравено след гнусните си изцепки в последните седмици, но нали по мутренски наглостта му няма "спирка" !

  • 001 Вампир, малей 23.06.2021 23:33

    Аве, на тоя жена му как прави секс с него? Сигурно му нахлува на главата някой мрежен черен чорапогащник.

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог