Свързани новини

21.06.2021 14:23

МОН също дало на Стъки: 35 400 лв. от научно-образователната европрограма, минали като медиен бюджет

Видян 11227 пъти | Коментари 4
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наред с 1,019 млн. лв. от ММС, Министерството на образованието и науката също се е отчело на Станислав Недков – Стъки. То го е подпомогнало по европейската научно – образователна програма Еразъм + за финансиране на първенство по неговия кървав спорт в петзвезден хотел. 19 минути писа за скандала още през ноември 2019 г:
В държава, където насилието сред децата и младежите е възлов проблем на образователната и социалната система, европейската агенция на Министерството на ... образованието и науката финансира кървав спорт. Центърът за развитие на човешките ресурси, както се нарича по ирония на съдбата институцията, се е писал даже партньор на европейското първенство по ММА. При това е станало с медийния бюджет на агенцията, наричан още „мерки за информация и публичност” в размер 29 500 лв. без ДДС или 35 400 лева.


 


Трябва да се знае, че организаторът – Българската федерация по ММА е щедро финансирана с 6-цифрена сума годишно от Министерството на младежта и спорта, което отделно дава и пари за домакинства на организациите, привлекли световни и европейски първенства. Така че проблем с парите федерацията едва ли е имала.
Още по-интересното е, че поради липсата на медиен бюджет ( нАучно похарчен за кървав спорт), никой не разбра, че Европейската програма Еразъм +, която е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 22.06.2021 00:28

    ами променете закона и дайте право на учителите да превъзпитават учениците. ама не щете. само плачете .чиста пропаганда на борето.

  • 003 иВан Гог-ов 21.06.2021 21:48

    Предлагам Стъки Умното за прецедент на Феодално-Туземния Регион Клептостан!

  • 002 Realist 21.06.2021 17:19

    "Не е виновен този дето яде баницата,а този дето му я дава. " Още увеличете заплатите на учителите и чакайте качествено образование. А ето къде отиват парите от данъците ни . А "образованите" ни деца настигат тези от Африка.https://www.youtube.com/watch?v=TSM65PV1t-E

  • 001 Anonimen 21.06.2021 14:42

    На тоя пребитият му препоръчвам с парите които е прибрал да не се чуди много ами да си присъди мозък, че този орган или по рождение му липсва или от много тупаници в кратуната са му го избили !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци