Свързани новини

10.06.2021 16:13

Влагам в Левски $ 250 млн.: Диксън

Видян 1748 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Преговарящият за придобиване на контролния пакет акции на Левски Джоузеф Диксън обяви на пресконференция на Герена, че предвидената от него инвестиция в българския футболен гранд е на стойност $ 250 млн. Той бил  осигурил парите от свои американски партньори.
Мажоритарният дял от акциите, който сега притежава Наско Сираков, ще отиде в българско дружество, базирано в САЩ. Друго, което е собственост на Диксън, ще го контролира.
"Иначе казано ще го контролирам аз", обяви британският бизнесмен. Той отказа да посочи конкретно кой стои зад него като отпуснати средства за инвестицията.
"Никоя американска финансова институция няма да отпусне 250 млн. долара на някого, на когото няма доверие. Имам успешни проекти в САЩ. Левски знае кой стои зад мен, след като бяха предоставени гаранции", подчерта нервно Диксън.
Мажоритарният собственик Наско Сираков не се появи на пресконференцията. Диксън разкри, че заедно с легендата се е срещнал с треньора Станимир Стоилов, за да го покани да се върне на Герена.
Първата цел на проекта след запушването на най-спешните финансови дупки в Левски е построяването на чисто нов стадион с търговски център на мястото на сегашното съоръжение в столичния квартал Подуяне.
Чрез него в сравнително близко време клубът трябва да започне да покрива значителна част от издръжката си сам.
Диксън бе свързан със Сираков от бившия национал Благо Георгиев. Британският бизнесмен обяви, че се познава добре с Георгиев и той му е обяснил какво представлява Левски.
"Благо ще има важна роля в бъдещето на клуба", каза Диксън.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Демократ от нов Булгаристан 11.06.2021 12:27

    Кандидат собственикът на „Джингиби Анадол Спорт“ г-н Джоузеф Диксън е роден на 27.11.1989 г. В британския търговски регистър има само едно лице с това име, родено през ноември 1989 г. На негово име се водят две компании. Kапиталът им е една и две лири. В едната компания е съдружник с китаец, оттам е втората лира. И двете фирми са регистрирани на адрес за пощенски кутии. И двете фирми са щели да бъдат заличени, защото не са публикували годишни отчети, но са пратили възражение", съобщава сайтът Bird.bg. Най-важния въпрос е: "Г-н Диксън, имате ли досега една успешна инвестиция и коя е ТЯ “ !!!!

  • 001 ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ ДЖО ДИКСЪН ВИВАКОМ ГУНДИ АРЕНА: 11.06.2021 12:24

    Джендърчето Диксън има пари, факт-бърд.бг изнамери две компании на момчето регистрирани с негов капитал от по един паунд, а и двете фирми са регистрирани на адрес за пощенски кутии. И двете фирми са щели да бъдат заличени, защото не са публикували годишни отчети, но са пратили възражение", съобщава сайтът "Гъдел нюз"!!! Малко, но от сърце !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и