Свързани новини

12.04.2021 10:44

Нова съдийска аванта капарира титлата на Лудогорец

Видян 1492 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лудогорец почти сигурно ще спечели титлата на България по футбол за рекорден 10-и пореден път. В двубой срещу Монтана от 23-ия кръг на родния футболен шампионат  разградчани записаха своята 17-а победа (б.р. успех с  минималното 1:0), благодарение на скандално отсъдена дузпа в тяхна полза.  Припомняме, че само преди няколко дни от клуба на Кирил Домусчиев излязоха с остра декларация срещу шефа на родните съдии Константин Гергинов. В същото време техният основен конкурент ЦСКА се провали при домакинството си на Арда, завършвайки 1:1. В 93-ата минута на двубоя главният съдия Васимир Ел Хатиб отсъди меко казано спорен наказателен удар в полза на тима от Кърджали, финансиран от също близкия, като Домусчиев, до ДПС бизнесмен Румен Гайтански-Вълка. По този начин кърджалийци стигнаха до равенството в срещатаь а червените губят шанс за титлата. Все в полза на Лудогорец.


Отсъжданията в тези два мача принудиха старши треньора на ЦСКА Любослав Пенев да направи остър коментар за съдийството у нас:


"Отсъдиха спорна дузпа в 90-ата минута. Едни бият със спорна дузпа, други изравняват със спорна дузпа. За мен няма дузпа. Представянето на главния артист... Наблюдавам го целия мач. Те са трима и искат да са в центъра на вниманието. Продължаваме си по програмата и не се отклоняваме. Това не ме притеснява. Убедени сме, че това, което правим, е правилното. Всички играха добре и не правя индивидуални разбори. Вие е редно да правите разбори. Разминаваме се в разбиранията за коректно и некоректно съдийство", сподели наставникът на червените.


След 23-и изиграни кръга у нас Лудогорец е на върха в подреждането с актив от 55 точки, с 9 повече от Локомотив -Пловдив и цели 11 повече от ЦСКА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.