15.12.2020 14:56

Наша шампионка по борба загина в автомобилна катастрофа

Видян 1775 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионката на България по борба за девойки Силвия Митева загина при автомобилна катастрофа, предаде sportal.bg. Тежкият инцидент е станал вчера около 15:24 часа на пътя между Стара Загора и Симеоновград. От ОДМВР Стара Загора съобщиха, че автомобилът "Форд" на 21-годишната състезателка се е сблъскал челно с камион с ремарке, управлявана от 64-годишен мъж от гр. Хасково. Митева е била откарана в критично състояние в УМБАЛ-Стара Загора, където е починала. При тестване на водача на влекача за алкохол с техническо средство е отчетен отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1 от НК.


 


Силвия Митева, която се състезава за хасковския клуб "Ангел войвода", е родена в Симеоновград. Тя започва кариерата си на 9 години, но успехите не закъсняват, както и отличията. Преди 4 г. на турнира “Русенски легенди” в категория 42 кг, талантливата спортистка извоюва сребърен медал. През 2017 г. бе на лагер с националния отбор в Комотини (Гър), а през 2019-а в Тополовград спечели приз “Станка Златева”.


“Момичето бе от талантливите местни кадри на клуба ни по борба, една от най-добрите спортистки на Симеоновград“, коментира първият й треньор Росен Бонев.


„Не мога да повярвам, че днес ни напусна завинаги една звездичка. Днес завърши своя земен път едно винаги усмихнато и весело дете. Силвия беше шампионка на България. Тя беше сърцето и душата на отбора със своето уникално чувство за хумор и беше любимка и на треньорите. Дано Бог е отредил по-добро място за Силвия на небето и нейната звезда да грее по-силно от всички други. Почивай в мир Сиси, много ще ни липсваш на всички в залата”, написа в социалните мрежи треньорът й Петю Кирев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни