Свързани новини

07.05.2009 18:39

Балъков стана лице на националната кампания "Спортът е здраве и начин на живот"

Видян 1721 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инициативата "Спортът е здраве и начин на живот" е под патронажа на ДАМС и г-жа Весела Лечева, и Продуцентска къща "Мъгъл Трейдинг". Кампанията стартира на 17 май и ще продължи до 21 юни 2009 година, съобщи БГНЕС. Идеята е да се популяризират спортните занимания сред младите хора, като предпочитан начин за прекарване на свободното време.


По време на кампанията ще се проведе и благотворителна акция за възстановяване на спортни бази и площадки, които в момента не се използват или са занемарени. В кампанията ще вземат участие емблематични спортисти за България, които са пример за подражание на младите хора. Екипът осъществяващ тази инициатива се спря на Красимир Балъков, мениджър на ПСФК Черноморец Бургас и бивш капитан на националния отбор на България по футбол, заради големите успехи, които той постигна като активен спортист. Днес пред камерите на организаторите, магическият халф от златното поколение, препоръча на младите хора да практикуват активно спорт, защото именно спортът възпитава добродетели. Красимир Балъков даде ценни съвети на децата, които дойдоха на стадиона, поигра футбол с тях и им пожела постоянство и воля, за да осъществят мечтите си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.