Свързани новини

12.11.2020 11:49

Изписаха Диего Марадона

Видян 1245 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Аржентинската футболна легенда Диего Марадона беши изписан от болницата и с линейка откаран в специално приготвена къща за нуждите му, която се намира в предградията на Буенос Айрес, съобщи телевизия Тодо Нотисиас, предаде БНР. Както е известно, миналата седмица той се подложи на операция заради открит субдурален хематом в мозъка.

Личният му лекар Леополдо Луке ще има грижата за здравето и за състоянието на футболната легенда, като ще му помага екип. Ситуацията около Дон Диего ще се проверява на всеки час, обясни пък адвоката му Матиас Морла.

Доктор Луке излезе пред болницата в момента на изписването на Марадона и говори пред журналистите, които очакваха информация.
Той уточни, че Марадона сам е поискал да се подложи на преглед и никой не е предполагал, че ще бъде открит субдурален хематом. Той все още има проблеми с абсистентна зависимост, като лекарят не уточни за какво точно става дума. Както е известно, през юни Луке призна, че пациентът му се е справил с наркотичната зависимост.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.11.2020 15:07

    Може да си легенда,да си близко до Господ,но не спреш ли "зобта",той не може да ти помогне.Слез долу на земята при хората,живей като тях,ако искаш да си запазиш нормалния вид.Иначе утре око си "тръгнеш",вдругиден ще бъдеш забравен,ти много добре го знаеш!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец