Свързани новини

10.06.2020 18:06

Божков замеси и футболисти на Левски във войната с Борисов

Видян 2255 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Имената на двама футболисти на Левски се появиха в последната публикация на Васил Божков във Фейсбук. Бизнесменът, който има 18 обвинения от българската прокуратура и се намира в Дубай, показа размяна на съобщения с потребител, наименуван B B, за когото твърди, че е премиерът Бойко Борисов.


В публикацията се споменават имената на Атанас Кабов и Илия Димитров. Двамата бяха част от школата на "сините", а през август 2019 г. бяха преотстъпени на Витоша Бистрица - отбора, за чиито ветерани играе Борисов.


B B споменава имената на двамата футболисти, на което Божков отговаря Следващия мач. Ден по-късно - на 2 август, предполагаемият Борисов пита "Имаме ли шанс за Илия Кабов?" (името е сбъркано). От "Витоша" обявиха привличането на двамата на 6 август.


21-годишният Кабов има 4 мача за сините, в които не се е разписвал, а 24-годишният Димитров е играл в 13 срещи за Левски и има 1 гол на своята сметка.


Двамата продължават да са част от тима на Витоша Бистрица, като взеха участие в първия мач след подновяването на шампионата - загубата от ЦСКА с 0:1.


Борисов от своя страна отговори, че неговото телефонче било десетгодишно и на него нямало кирилица.


 „Тези, които ме познават, знаят моето телефонче - то е 10-годишно и на него няма кирилица.", каза той. Последният sms е на латиница.


„Аз на друг език не мога да работя. Една кака беше казала вайбър, а аз дори вайбър не знам какво беше тогава“, добави премиерът.


Тези думи предизвикаха смях в министъра на транспорта Росен Желязков, а Борисов му обясни, че няма нищо смешно и наистина не е знаел какво е вайбър и добави:" С това може да се забавляваме."


"Този модел няма кирилица и ако някой в България каже, че е получил есемес от мен на кирилица, просто аз друг телефон никога не съм пипал освен този и той стои при охраната, единствен, на другия не мога да работя", продължи министър-председателят.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева