29.09.2008 17:53

Левски пуска билетите за Жилина днес

Видян 962 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на Левски пуска от днес в предварителна продажба билетите за мача реванш от първия редовен кръг на турнира за Купата на УЕФА срещу словашкия Жилина.
Феновете ще могат да се сдобият с ценните хартийки днес и утре в офисите на клуба на улиците „Леге“ и “Тодорини кукли“. В деня на мача билети ще се продават и на касите на стадион „Георги Аспарухов“ до края на първото полувреме на двубоя, съобщиха от ръководството на сините. Шефовете на клуба са решили цената на пропуските за емблематичния сектор „Б“ да бъде „народна“. Най-върлите привърженици на отбора ще могат да присъстват на двубоя срещу 2 лв. За сектор „А“ обаче феновете ще трябва да се бръкнат 10 лв., а за „В“-7 лв. Мачът ще се играе в четвъртък и е с начален час 19:30. В същото време стана ясно, че двойката централни бранители на сините Давид Бистрон и Юсеф Рабех не са взели участие в тренировките на тима в неделя. УЕФА е амнистирала Живко Миланов и Мирослав Иванов и те ще вземат участие в мача с Жилина. Двамата получиха жълти картони в първия мач и можеше да не участват в реванша.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева