Свързани новини

10.03.2020 15:03

Херо: Чакам резултати от разследването за корупция на родните съдии

Видян 1238 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо потвърди думите си, че само четири или пет отбора в елита на българския футбол нямат влияние върху съдийските наряди за мачовете си. Според него доказателството е, че определени съдии свирят на едни и същи отбори и разследването за корупция на шефовете на съдийската комисия към БФВ.


Първоначално изказването му дойде след загубата с 0:2 от ЦСКА на Българска армия, когато той остана недоволен от реферите. В отговор Съдийската комисия отрече твърденията на Димитров и го призова да покаже факти.


"Ако въпросната Съдийска комисия иска да обори това мое твърдение, нека въведе открит за медиите жребий при определяне на съдийските назначение за всеки кръг", заяви треньорът на Берое в позиция, изпратена до медиите във вторник сутринта.


"Ако обаче казаното от мен толкова много не отговаряше на истината, нямаше да се прави проверка на дейността на Съдийската комисия от разследващите органи в държавата. Като редови български гражданин все още чакам да бъдат оповестени записаните разговори, за които споменаха най-високопоставени български политици. Може би тогава ще се разбере кой с кого и за какво разговаря преди мачове. Все пак имаме черно на бяло оставка на председателя на Съдийската комисия по съмнения за корупция. Това също ли е невярно твърдение", каза ДХеро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете