Свързани новини

18.02.2020 16:42

Батков: Левски не може да смени модела на бащицата

Видян 1451 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки голямото желание, Левски не може да смени модела Бащица, който да покрива всички разходи. Поне на този етап не може. Това каза бившият собственик на тима Тодор Батков пред бТВ. До въпроса за бъдещето на Левски се стигна, след като държавата реши да отнеме лотарийния бизнес на хазартния бос Васил Божков. Мажоритарният пакет от акциите се държи от близкия до Божков – Георги Попов, който се намира при него в Дубай.


"Трябва и държавата да направи нещо. Нормално е базата да се гради от публичен разход. Нормално е школата да се поеме от държавата. Премиерът даде такъв анонс... Кой издържа Берое - почти фалиралата ТЕЦ Марица Изток 2. Кой издържа Ботев Враца - АЕЦ Козлодуй?, риторично попита Батков.


"Очевидно през цялото време е подценявана възможността да се разтвори ветрилото за събиране на приходи. Но българинът е беден и не може да се прави сравнение с други пазари. Какво пречи да се дава малко и за футбола?", попита Батков. Припомняме, че по време на срещата си със сините фенове министър председателят Бойко Борисов, който сам се обяви за болен левскар посъветва привържениците на клуба да вземат акциите и сами да издържат отбора.


Миналата седмица пък букмейкърската компания Efbet официално  предложи на "Левски" финансова помощ в размер на 8.5 милиона лева на година, ако собствеността върху клуба се смени.


Според Батков предложението на Efbet е подигравателно. "Малко искат ключа от спалнята", добави той. Накрая призна, че сега е дал лични 10 000 лева на сините. Иначе: 47 000 000 лв.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.