Свързани новини

07.02.2020 09:42

Барса и Реал Мадрид вън от Купата на Испания

Видян 1536 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Испанските колоси Барселона и Реал Мадрид отпаднаха от турнира за Купата на Краля, след като на 1/4-финалите загубиха съответно от Атлетик Билбао с 0:1 и Реал Сосиедад с 3:4, предава Оffnews.bg.

Футболистите на треньора Кике Сетиен бяха на приливи и отливи в играта си, като на моменти напрежението в клуба си пролича и на терена. Лионел Меси и влезлият като резерва Антоан Гризман се отчетоха със сериозни пропуски.

Иняки Уилямс пък не спираше да дебне за грешки в каталунската защита и това доведе до автогол на Серхио Бускетс (90+3') в добавеното време на срещата.

Днешният развой е много близък до срещата между двата клуба в началото на сезона. Тогава отборът на Барса бе нокаутиран отново в края на мача, след като Ариц Адурис се разписа по атрактивен начин със странична ножица.

При Реал ситуацията бе значително по-зрелищнa. Играчите Реал Сосиедад играха от самото начало за победа на "Сантиаго Бернабеу" и поведоха с 4:1 в средата на второто полувреме. Мадридчани упражниха мощен натиск в края и за малко не докараха нещата до продължения.

Мартин Йодегор (22'), Александер Исак (54' и 56') и Микел Мерино (69') се разписаха за гостите от "Аноета". Точни за домакините бяха Марсело (59'), Родриго (81') и Начо Фернандес (90+3').

Така баските записаха исторически две победи над грандовете в Испания и заслужено са на 1/2 финал в турнира, докато каталунците и "белия балет" ще насочат вниманието си към Ла Лига и Шампионска лига.


 


Снимка: Lap.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.