Свързани новини

22.01.2020 13:51

Марица вече в Москва за двубоя с Динамо

Видян 1275 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Представителният отбор на Марица (Пловдив) вече е на руска земя за първия си официален мач за 2020 година. 14 волейболистки пристигнаха в столицата на Русия снощи с директен полет от Истанбул и се готвят за срещата си от Група Е на Шампионската лига утре вечер срещу европейския гранд Динамо (Москва).


 


Очаква се в двубоя своя официален дебют за Марица да направят новите попълнения в състава – националките Христина Вучкова и Емилия Димитрова, а начело на шампионките отново ще бъде националният селекционер на България Иван Петков, предава Sportal.bg.


 


През първата половина на настоящия клубен сезон, Петков, който води пловдивския тим от 2004 година насам, а през последното десетилетие го изведе до пет шампионски титли, пет национални купи и една суперкупа на България, както и до редовно участие в груповата фаза на Шампионската лига, се отдаде изцяло на работата си като старши-треньор на женския национален отбор, а в Марица бе успешно заместен от Владимир Орлов. След края на европейския квалификационен турнир за Олимпийските игри в Токио, който се проведе по-рано този месец в Нидерландия, Иван Петков отново ще съвместява работата си като наставник на Жълто-сините и селекционер на Лъвиците. Орлов продължава работата си в Марица като част от треньорския екип.


 


В Москва момичетата вече проведоха занимания във фитнеса и във видеозалата, а тази вечер ще тренират и на корта в Дворец спорта Динамо, където утре, четвъртък, от 18:00 б.в. е двубоят с руския гранд.


 


Срещата Динамо – Марица ще бъде излъчена пряко по БНТ 3, както и онлайн по EuroVolleyTV и по руските Матч! и Телеканал СТАРТ.


 


Снимка:  LAP.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.