Свързани новини

03.01.2020 13:29

Ибрахимович подписа с Милан

Видян 2040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Милан официално представи Златан Ибрахимович. Шведският национал се завръща при „росонерите” след седем години и подписа с клуба до края на сезона. Контрактът му до 30 юни е на стойност 3,5 милиона евро.


Милан обяви и какъв номер ще носи Златан Ибрахимович до края на сезона. Шведският нападател е избрал при втория си престой при „росонерите” да облече фланелка с №21, като досега никога не е играл с този номер. В близкото минало с това число на гърба си игра Андреа Пирло, което стана запазена марка за него.


 


В първия си период в Милан 38-годишният футболист беше с №11, а преди това е носил на гърба си №8, №9, №10, №18 и №49, съответно в Малмьо, Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, ПСЖ, Манчестър Юнайтед, ЛА Галакси и националния тим на Швеция.


 


Очакванията бяха, че Ибра отново избере да носи екипа с №11 или дори този с №9, заради слуховете за напускането на Фабио Борини и Кжищоф Пьонтек.


 


"Усещам ентусиазма на феновете. Имам страхотни взаимоотношения с тях, много позитивни. Тяхната подкрепа е много важна. Ако я имаме, нещата стават много по-лесни. Готов съм да играя още днес. След последния ми мач с ЛА Галакси Малдини ми се обади и поговорихме. Имах много оферти. Имах нужда от адреналин. Говорих доста и с Бобан. Решението не беше трудно.

Не исках да напускам Милан през 2012-а. Не бях съгласен. Важното обаче е, че сега отново съм тук и ще направя всичко възможно, за да подобря нещата. Милан е моят клуб. Обичам го.



Трябва да мислим мач за мач и да видим какво ще се случи. Този състав може повече, защото има качества. Сезонът е дълъг. Трябва да работим здраво и да вярваме. Трябва да подобрим представянето на терена. Затова съм тук. Никога не съм губил страстта си в това, което правя. Милан винаги ще си е Милан. Историята не се променя. Много неща се случиха, след като Берлускони си тръгна. Аз обаче съм футболист и трябва само да мисля за това, което се случва на терена. Ако не вярвах в този проект, нямаше да се върна.

Ще играя, докато мога. Имам огромно желание. Ясно е, че не мога да играя така, както го правех на 28 години. Но аз знам много добре какво мога. Никой на 38 не подписва с клуб като Милан. Ако съм го направил, то е защото все още мога да дам нещо важно. В противен случай нямаше да ми се обадят.

Дали ще остана след шест месеца? Човек никога не знае. Възможно е. Ако и след шест месеца мога да донеса нещо положително, ще продължа. Не искам да оставам само защото името ми е Ибрахимович.

Защо не се върнах преди година? Говорих се Леонардо, но не не бях готов да се върна. Чувствах се добре в Лос Анджелис. Сега съм готов", заяви Ибрахмович.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови