Свързани новини

10.12.2019 14:07

Последният кръг от груповата фаза на Шампионската лига зпочва

Видян 1774 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес започва последният кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Тази вечер ще паднат всички въпросителни в половината от осемте групи на надпреварата. В различни точки на Европа ще се изиграят осем от 16-те срещи, като останалите ще се състоят утре, предава Gong.bg.


Големият въпрос днес е дали европейският клубен шампион Ливърпул ще продължи със защитата на титлата си от миналата година или ще се прости с трофея рано-рано. Възпитаниците на мениджъра Юрген Клоп имат нужда от минимум равенство срещу атрактивно играещия тим на Ред Бул Залцбург, за да подпечатат визите си за следващата фаза.


„Червените” са лидери в своята група Е с 10 точки, следвани от Наполи с 9 и Залцбург със 7. Единственият сигурен изпадащ е отборът на Генк, който има само една точка в актива си от пет мача и в последния си мач среща тима на Карло Анчелоти.


В група F ситуацията е подобна, като единственият отбор, който няма за какво да се бори е този на Славия Прага, който има само две точки в актива си. Чехите гостуват на Борусия Дортмунд , който е трети и ще търси задължителен успех, ако иска да продължи напред.


В другата среща един срещу друг се изправят Барселона и Интер, като двубоят е на „Джузепе Меаца” в Милано. „Каталунците” вече се класираха напред, като хикс или победа за домакините, биха класирали и „нерадзурите” напред и биха  обезсмислили победа на Дортмунд на „Сигнал Идуна Парк”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни