Свързани новини

15.10.2019 10:13

Шефът на БФС се изниза преди края на срещата Англия-България

Видян 2094 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не изгледа до края най-тежката домакинска загуба в историята на националния ни отбор. В 70-ата минута камерата на бТВ го улови как се качва в джипа си, който този път го чакаше пред стадион Васил Левски, а не както при загубата от Косово на лекоатлетическата писта.

bTV не получи акредитация на мача с Англия, тъй като при последното домакинство на националния отбор – загубата от Косово с 2:3 на стадион "Васил Левски" на 10 юни в евроквалификациите, малко след полунощ, репортерът на спортната ни редакция Флорина Иванова засне президента на БФС Борислав Михайлов да напуска стадиона с джип, който паркира директно на лекоатлетическата писта.

Това се случи близо час след края на мача, при празен стадион и трибуни, след всички пресконференции и след края на телевизионното студио на медията, носител на правата за излъчване - БНТ. Казусът тогава предизвика широк обществен интерес. Заради това, че е позволил на пистата да влезе частен автомобил, който разрушава покритието ѝ, беше уволнен директорът на стадиона Георги Кузев.

На 11 юни последва писмо от БФС до Съвета за електронни медии (СЕМ) с твърдението, че този клип нарушава правилата на УЕФА, както и правата на лицензианта за турнира БНТ.

Според УЕФА, медия, която не държи правата за излъчване, няма право да снима в чашата на стадиона в деня на мача. Но въпросният видеоклип е заснет 28 минути след полунощ, тоест - на следващия ден.

Загубата на националите от Косово с 2:3 на 10 юни предизвика силни реакции. Затова и решението на Борислав Михайлов да напусне стадиона с джип през пистата и да избегне чакащите го на входа репортери, бе казус от висок обществен интерес.

Въпреки че видео материали по време на мача с Косово бяха излъчени и от други медии, bTV бе единствената със забранен достъп за квалификацията с Англия.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред