Свързани новини

25.09.2019 15:23

Починалият боксьор изпил 3 виагри преди да се качи на ринга

Видян 2490 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Три хапчета виагра е изпил починалият български боксьор Боби Станчов преди злополучния мач срещу Ардит Муржа (Алб). 21-годишният софиянец рухна на ринга в събота вечер, без да получи тежък удар. Първоначалните прогнози са, че е получил инфаркт. Инцидентът се превърна в международен скандал, след като се разбра, че покойникът е използвал чуждо име, за да се бие.


"Българинът губеше мача, но не беше наранен от ударите. Беше доста динамична среща. Двамата боксьори работеха във високо темпо. Нямаше нищо необичайно в мача. За мен очевидно проблемът беше със сърцето. Предполагам, че е взел някакво вещество. Албанските организатори на галавечерта са направили обстойна проверка на документите на починалия боксьор. Въпреки това не са установили измамата с името, разкри супервайзорът на галавечерта в Албания Алби Сора.


Той разкри интересни подробности около хонорара на боксьора. Сумата, за която покойникът се е бил, е 800 евро. Парите са били дадени на мениджъра Венци Георгиев. Той е взел още толкова за друг негов боксьор - Руслан Николов. Организаторите са осигурили и 200 евро за транспортни разходи.


"Те пътуваха с кола. Това беше сделката - потвърди Албин Сора. - Всичко беше устно договорено без писмен контракт. Нямам представа как са се разбрали един друг."


При завръщането в България Венци Георгиев дава само 400 евро на роднините на боксьора. Предполага се, че останалата сума е задържал за себе си. Това е в тотално противоречие с правилника на Българския професионален боксов съюз (БПБС).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред