Свързани новини

13.09.2019 15:09

България отстъпи в първия мач за Купа Дейвис

Видян 1706 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на България отстъпи в първя мач от двубоя срещу Република Южна Африка в Кейптаун, който е от втора група на Евро-африканската зона на Купа Дейвис. Александър Лазаров отстъпи на Лойд Харис в равностоен мач с 4:6, 7:6(3), 3:6 след повече от два часа и половина игра.
В началото 21-годишниият Лазаров започна смутено и загуби първите четири гейма. След това роденият в Маями тенисист доби самочувствие и успя да върне единия пробив за 3:5, но за повече нямаше сили и тенисистът на домаекините взе сета след 43 минути игра. Харис, който е №113 в световната ранглиста, започна с брейк и втората част, но българинът го върна при 2:2. В десетия гейм Лазаров беше на две точки от спечелването на сета, когато поведе с 30:0 при сервис на съперника, но в крайна сметка се стигна до 5:5. В последвалия тайбрек Алекс водеше с 4:2 точки при смяната на полетата. При 63 той стигна до три сетбола и реализира още първия. Лазаров имаше точка за пробив в третия гейм, но не успя да я реализира и Харис на свой ред направи брейк за 3:1. При 5:3 южноафриканецът сервираше за победата и се справи със задачата. Във втория двубой днес първата ни ракета Димитър Кузманов се изправя срещу Руан Рулофсе. В събота е мачът на двойки, за който капитанът Тодор Енев е заявил Габриел Донев и Александър Донски, както и още два двубоя на единично.


Източник: БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.